Wie komt het vrijwilligersteam van de Vrouwentriathlon versterken?

september 27, 2014 //

/

Leuk hè, een triathlon speciaal voor vrouwen? Wist je eigenlijk dat al onze evenementen, activiteiten en vele voorbereidende werkzaamheden zowel vóór als achter de schermen allemaal door vrijwilligers worden uitgevoerd? We zijn op zoek naar een nieuwe coördinator vrijwilligers Beesd. Ben jij of ken je de perfecte kandidaat voor deze vrijwillige job? Meld je dan even via info@vrouwentriathlon.nl. Ook zoeken we per evenement een coördinator/chef parcoursen.

Als coördinator vrijwilligers Beesd heb je een belangrijke rol: je ben verantwoordelijk voor het regelen van voldoende vrijwilligers voor de Vrouwentriathlon in Beesd! Je maakt afspraken met de vrijwilligers over het tijdstip en de duur van hun aanwezigheid en deelt iedereen in bij een specifiek onderdeel. Onze huidige coördinator in Beesd, Daniëlle Schouw, gaat een opleiding volgen waardoor zij onvoldoende tijd over heeft om deze taken uit te voeren.

Woon je Beesd of omgeving, ken je daar veel mensen en lijkt het jou leuk om ons te helpen bij de organisatie van dit geweldige evenement? Of ken je de perfecte kandidaat voor deze vrijwilligersvacature? Neem dan contact met ons op via info@vrouwentriathlon.nl en we geven je graag meer informatie.

Verder zoeken we per evenement een coördinator/chef parcoursen. Deze persoon hoeft niet bij de vergaderingen van het bestuur en de vrijwilligerscoördinator aanwezig te zijn, maar houdt zich bezig met de parcoursen. Je denkt bijvoorbeeld na over werkzaamheden op het parcours, waar op het parcours er hekken moeten komen, waar de bordjes moeten staan en regelt dit alles ook op de dag van het evenement. Dit natuurlijk wel met de hulp van het organisatieteam. Heb je interesse om deze taak op je te nemen tijdens één van de Vrouwentriathlons? Neem dan even contact met ons op via info@vrouwentriathlon.nl.

Foto: Henk Hijdra