Wijzigingen parcours Utrecht

juli 19, 2015 //

/

De laatste Vrouwentriathlon van 2015 is op zondag 20 september in Utrecht. Inschrijven kan nog tot en met uiterlijk 11 september (inschrijving sluit eerder indien het maximum aantal deelneemsters is bereikt, dus wacht niet te lang!). Het loop- en fietsparcours is gewijzigd ten opzichte van voorgaande edities en het strand aan de Haarrijnse Plas heeft er een gezellige horecagelegenheid bijgekregen.

Wijzigingen parcours
Op dit moment wordt hard gewerkt aan het cultuurpark Castellum Hoge Woerd, De opening van dit cultuurpark valt vermoedelijk samen met de Vrouwentriathlon. Daarom heeft de organisatie besloten het fietsparcours van de Vrouwentriathlon aan te passen en niet langs Hoge Woerd te laten gaan. Dit betekent voor de deelneemsters aan de 1/16 één ronde fietsen en voor de 1/8 drie ronden, respectievelijk 8km en 24km.

Het loopparcours gaat – in verband met teveel drukte op het bruggetje – nu de andere kant op over Het Lint. Binnenkort verschijnt alle informatie over het parcours op onze website en deelnemers vinden dit uiteraard ook terug in het programmaboekje.

Nieuwe locatie voor afhalen startbewijs
Sinds deze winter heeft het strand van de Haarrijnse Plas er een mooie aanwinst bij: het Key West Beachhouse, een loungerestaurant mét groot terras. Key West Beachhouse is het gehele jaar dagelijks geopend en is de ideale plek voor een vergadering, (zaken)lunch, diner of gewoon een gezellig drankje op het terras. Key West Beachhouse stelt het terras beschikbaar aan de Vrouwentriathlon voor het afhalen van de startnummers en de inschrijftassen (bij slecht weer afhalen startnummers in het restaurant van Key West Beachhouse). Ook sponsort Key West Beachhouse enkele prijzen in de vorm van waardebonnen.