Trainingen indoor fietsen en rompstabiliteit

oktober 23, 2013 //

/

Dat de herfst zijn intrede heeft gedaan, hebben we de afgelopen weken wel gemerkt. Regen, wind, hagel, storm. Het is allemaal voorbij gekomen. Vind je het te koud en te nat om buiten te fietsen? Houd je fietsconditie op peil met rollerbank trainingen (voor mannen en vrouwen). Vanaf 12 november kun je hiervoor bij Siosport terecht. Daarnaast kun je meedoen aan workouts om je rompstabiliteit te verbeteren. 

Vaak wordt rollerbank training saai gevonden, maar in een groep met een programma is het een leuke en zeker effectieve training. De trainingen worden gehouden in een zaal in Leidsche Rijn. Er zijn 12 trainingen (met een onderbreking tijdens de Kerstvakantie) van ruim een uur (vanaf 20:00 uur).

Je neemt zelf een rollerbank en (schone) fiets mee. Voor tips over rollerbanken en/of aanmelding mail je naar info@siosport.nl

Kosten voor de 12 lessen is 105 euro. De trainingen gaan alleen door bij voldoende deelnemers.

Naast de fietstrainingen worden er vanaf 12 november ook weer trainingen rompstabiliteit gegeven. De mogelijkheid is op dinsdagavond van 18:45-19:45 uur in Leidsche Rijn.

De trainingen vinden plaats op de dinsdagavond vanaf 12 november (voorafgaande aan de fietstrainingen). Bij genoeg animo begint er ook een reeks op vrijdag. Beide avonden zijn een reeks van 8 lessen (met onderbreking tijdens de kerstvakantie) en kosten 70 euro.

Indien je je voor de combinatie inschrijft op dinsdag krijg je 10 euro korting op het totaalbedrag (mits beide trainingen doorgaan natuurlijk!).