Zoek jouw sportieve grens op met de trainingen van Siosport

december 21, 2021 //

/ /

Van een week lang fietsen, hardlopen en zwemmen met alleen vrouwen op het zonnige Lanzarote, een week sporten op Mallorca tot een weekend fietsen en trailrunnen in Zuid-Limburg. Sione Jongstra, oprichtster van de Vrouwentriathlon en eigenaar van Siosport, heeft voor begin 2022 weer heel wat leuke trainingsweekenden en –weken op de planning staan. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Vrouwenweek Lanzarote: nog vier plekken

De vrouwenweek op Lanzarote van zaterdag 19 tot en met 26 maartgaat definitief door! Wil je ook mee? Er zijn nog maar vier plekken over, dus wacht niet te lang met inschrijven! Van zaterdag 19 t/m zaterdag 26 maart 2022 organiseert Siosport de jaarlijkse sportieve trainingsweek voor vrouwen op Lanzarote. Je vindt hier alle informatie en aanmeldmogelijkheid.

Fietsen op Mallorca

Een mooie fietsboost en/of de laatste puntjes op de i voor het triathlonseizoen 2022: daar is deze week perfect voor. Van zondag 24 april tot en met zondag 1 mei 2022 kun je mee met deze week voor wielrenners/triatleten op Mallorca. Partners (niet fietsend) en kinderen zijn ook welkom. Het accent in deze trainingsweek ligt op fietsen, maar voor de triatleten worden er ook zwem- en looptrainingen aangeboden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen trainingsschema te hanteren. Ook is het op de meeste dagen mogelijk om aan te sluiten bij groepsritten van verschillende niveaus. Interesse? Check het programma en meld je aan.

Trainingsweek 70.3 Mallorca

Op zaterdag 7 mei 2022 wordt de 70.3 Mallorca gehouden in Alçudia. Bereid je in deze laatste week goed voor onder begeleiding van tienvoudig nationaal triathlonkampioene Sione Jongstra. In 2021 werd Sione kampioen in haar huidige Age-Group op de 70.3 Mallorca. Een trainingsweek voor triatleten op het mooie Mallorca met eventueel afsluitend de 70.3. Triatleten die deze week willen gebruiken voor hun voorbereidingen op andere wedstrijden in het seizoen 2022 zijn ook van harte welkom. Deze atleten kunnen extra trainingen doen en hebben de mogelijkheid om hun eigen trainingsschema te hanteren. Ook is het op de meeste dagen mogelijk om aan te sluiten bij groepsritten van verschillende niveaus. Je vindt hier alle informatie.

Trainingsweekend Zuid-Limburg mét Volta Classic

Fietsen en trailrunnen (of wandelen) in Zuid-Limburg, dat staat er op het programma in het weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april 2022. Op de zondag doe je mee aan de Volta Classic, een prachtige fietstocht met verschillende afstanden, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Je vindt hier meer informatie over het trainingsweekend in Zuid-Limburg.