Eerste zwemloop Het Lint Utrecht

januari 10, 2014 //

/

Op zaterdag 19 april 2014 organiseert Stichting Vrouwentriathlon in samenwerking met Siosport haar eerste familie zwemloop vanuit het zwembad Fletiomare in De Meern, waarbij over een deel van Het Lint (bekend als het fietsparcours van de Vrouwentriathlon Leidsche Rijn Utrecht) wordt gelopen. Voor het eerst worden ook kinderen en mannen uitgenodigd mee te doen. Dit sportieve familie evenement zit zo in elkaar dat een kind nooit alleen gelaten behoeft te worden.

Om 14.00 uur starten de kinderen van 8+ t/m 14+ met hun zwemloop van 200 m zwemmen (8 banen) en 1,5 km lopen (een heen en weer traject van ieder 750 m).

Een team bestaat uit een man en een vrouw die ieder 500 m zwemt (20 banen) en 5 km (2 ronden) loopt. Alle mannen starten tegelijkertijd om 14.30 uur en alle vrouwen om 15.30 uur. Tussen de teamseries is er om 15.00 uur een startserie voor individuele deelnemers. In deze serie kan gestart worden voor 250 m zwemmen (10 banen) en 2,5 km (1 ronde) lopen en de dubbele afstand met 500 m (20 banen) zwemmen en 5 km (2 ronden) lopen.

De organisatie zorgt voor badmutsen, startnummers en banentellers. De wisselzone voor de kinderen is in het zwembad, voor de andere series onder de overdekte fietsenstalling van het zwembad. Vrijwilligers die beschikbaar zijn voor het tellen van banen of parcoursbewaking kunnen zich melden bij info@vrouwentriathlon.nl.

Er kan ingeschreven worden via www.ntbinschrijvingen.nl. De inschrijvingskosten zijn (exclusief eventuele daglicenties) voor de kinderen € 5, voor de individuele deelnemers € 10 en voor een team € 18. Voor alle kinderen is er een aandenken en voor de snelste drie teams vindt een prijsuitreiking plaats.

Uiterlijk in de week voor het evenement wordt op de website van de Vrouwentriathlon informatie over startnummers en baanindeling geplaatst. Er wordt geen aparte deelnemersflyer verzonden.

Schrijf je nu in!