Zwemloopclinic voor kinderen: trainen met tweevoudig Wereldkampioen triathlon!

januari 29, 2019 //

/ /

Wil jij weten hoe je het beste kunt starten vanuit het water of leren hoe je snel kunt wisselen tijdens een zwemloop? Kom dan naar de speciale zwemloopclinic voor kinderen op vrijdag 15 februari in zwembad Fletiomare in Utrecht. Tweevoudig Wereldkampioen Ironman triathlon Sione Jongstra geeft die avond een speciale clinic voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar.

De clinic wordt gegeven in zwembad Fletiomare, in samenwerking met ZPC Watervlo. Tijdens de clinic krijgen de deelnemers tips over het starten, zwemmen en wisselen. “Siosport en Stichting Vrouwentriathlon organiseren dit jaar alweer voor de zesde keer Zwemloop Het Lint, op paaszaterdag 20 april. Daar kunnen ook kinderen aan meedoen, maar we merken dat het aantal aanmeldingen van kinderen elk jaar wat achterblijft. Daarom geven we deze speciale clinic”, legt Sione Jongstra uit. “Zo krijgen de kinderen alvast wat meer vertrouwen in voorbereiding op de Zwemloop.”
En van wie kun je nu het beste tips krijgen dan van de wereldkampioene zelf? Geef je dus snel op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen bij deze gratis clinic!

Informatie en opgeven voor de clinic

-De speciale jeudclinic wordt gehouden op vrijdag 15 februari in samenwerking met ZPC Watervlo.
-De clinic is gratis.
-Deelname vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar.
-Tijd: 17:30 uur tot 18:40 uur.
-Locatie: Zwembad Fletiomare, Burgemeester Middelweerdplaats 1 De Meern/Utrecht.
-Opgeven via info@siosport.nl. Vermeld bij aanmelden naam en leeftijd van de deelnemer. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op!