Jij mag het zeggen: wat wil je weten of leren?

februari 26, 2020 //

Wist je dat we de afgelopen jaren heel wat tips ’n trucs met jullie hebben gedeeld? Je vindt ze op onze site. Voor de aankomende maanden geven we jullie graag de gelegenheid om onderwerpen aan te dragen: waar heb je vragen over? Ga je voor het eerst meedoen of heb je juist al veel ervaring en een dringende vraag? We geven er graag antwoord op (of gaan voor je uitzoeken wat het antwoord is)!

Mail jouw vraag naar vraag@vrouwentriathlon.nl of stuur ons een privébericht via Facebook. In de komende nieuwsbrieven en via onze Facebook-pagina zullen we dan antwoord geven en nieuwe tips ’n trucs met jullie delen. En wil je iets specifieks leren tijdens een clinic? Ook dat horen we graag! Uiteraard geeft Sione Jongstra dit jaar weer een openwaterclinic (data volgen nog!), maar suggesties voor clinics mogen ook door worden gegeven!

Wetsuits testen

Alvast een tip voor vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) wetsuit: onze sponsor Triathlonaccessoires houdt verschillende wetsuit testdagen : in een zwembad kun je wetsuits van allerlei merken uitproberen en krijg je goed advies over wat voor jou een goede aankoop zou zijn.