Seizoenafsluiter: volle bak knallen in Roermond

oktober 7, 2023 //

De vrouwen van het Vrouwentriathlon-Siosportteam stonden zaterdag 16 september aan de start van hun laatste wedstrijd van het seizoen. Ilse deed mee aan de wedstrijd en schreef een verslagje van de belevenissen in Roermond.

De laatste wedstrijd was al even geleden, omdat het te mooie weer de serie in Steijn de das om had gedaan. Ook op 16 september was het warm, maar gelukkig niet te warm! Een fijn zonnetje hing boven het parcours in Roermond: 300m zwemmen, 7km fietsen en 2km lopen stond er op het programma. En dan niet allemaal tegelijkertijd, maar wij (Liesbet, Marjon, Miriam en Ilse) mochten om de beurt shinen! Nadat we onze spullen op orde hadden gemaakt in de wisselzone waren we er klaar voor! Hieronder zie je een filmpje van de start van de wedstrijd (tekst gaat door onder video).

Liesbet trapte af, ging als een speer en tikte na een half uur Ilse aan. Na Ilse was het de beurt aan Miriam, en Marjon mocht namens het team na haar optreden de finishlijn over. We hebben allemaal lekker kunnen knallen op de korte afstanden en elk teamlid heeft gestreden voor wat ze waard was! We eindigden de dag op de 15e plaats, wat maakt dat we het seizoen afsluiten als de nummer 12 van de 3e Divisie Vrouwen Zuid. Een hele mooie prestatie!

Versterking gezocht!

Met deze wedstrijd in Roermond zat het seizoen er ineens alweer op! Het team kijkt uit naar volgend jaar, waar ze in de 2e divisie van start gaat. Wil je ook meedoen volgend seizoen? We zoeken nog versterking voor het team!