Routebeschrijving Beusichem

De Vrouwentriathlon wordt gehouden in en rond Beusichem (gemeente Buren) op ongeveer een halfuur rijden van Utrecht.

De startlocatie en wisselzone zijn gelegen bij de recreatieplas De Meent. Je kunt jouw startbewijs ophalen bij Beachclub De Meent, Klassenburgerstraat 5A, Beusichem. Vanaf daar loop je naar de wisselzone om al je spullen klaar te zetten en het parcours vast een beetje te verkennen. De start is daar ook vlakbij. De Meent ligt vlak langs de provinciale weg van Culemborg naar Kesteren.

Routebeschrijving vanuit richting Utrecht

Neem de A27 richting het zuiden en sla vervolgens af op de A2 richting Den Bosch. Neem afslag 13-Culemborg naar N320 richting Culemborg. Volg de N320 en neem op de rotonde de 2e afslag naar de Provincialeweg/de N320
Ga rechtdoor om op de Provincialeweg/de N320 te blijven. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Beijerdstraat.
Sla linksaf naar de Rijsbosch. Voor actuele verkeersinformatie: check vooraf de werkzaamheden en mogelijke vertragingen!

Routebeschrijving openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is station Culemborg. Vanaf het station neem je buslijn 46 richting Tiel. Uitstappen bij bushalte Oranjestraat in Beusichem. Vanaf daar is het nog circa 7 minuten lopen naar recreatiegebied De Meent in Beusichem. Voor actuele informatie over het openbaar vervoer: check vooraf goed de reisinformatie!